Osa tutkimusta on koottu tietopankkiin. Nämä on merkitty *-merkillä. Kyselyiden rakenne ja lisätietoja on alla.
Kunnallisvaalit 2008: Analyysi keravalaisten ehdokkaiden vaalikonekäyttäytymisestä. Tutkimuksessa selvitettiin miten vaalikoneisiin vastaaminen tai vastaamattomuus vaikuttaa äänimääriin.
Eduskuntavaalit 2011: Facebookin käyttö vaalimainonnassa. Tutkimuksessa selvitettiin miten Facebook profiilit ja aktiivisuus vaikuttivat äänimäärin.
*Eurovaalit 2014: Äänestämättömyystutkimus. Tutkimus tehtiin nettikyselynä ja siinä selvitettiin äänestämättömyyden syitä ja taustoja.
*Eurovaalit 2014: Äänestäjän päätöksentekotutkimus. Tutkimus tehtiin nettikyselynä ja siinä selvitettiin millainen on äänestäjien päätöksentekoprosessi ja millaiset tekijät päätöksiin vaikuttavat.
Eurovaalit 2014: Tutkimus Facebookin vaikutuksista Eurovaaleissa, Analyysissä selvitettiin miten Facebook profiilit, tykkääjät ja aktiivisuus korreloivat äänimäärine kanssa. Otoksena kaksi isoa puoluetta (Kokoomus ja Perussuomalaiset) ja kolme pientä puoluetta
*Eduskuntavaalit 2015: Äänestäjän päätöksentekotutkimus . Tutkimus tehtiin nettikyselynä ja siinä selvitettiin millainen on äänestäjien päätöksentekoprosessi ja millaiset tekijät päätöksiin vaikuttavat.
Eduskuntavaalit 2015: Vaalikoneanalyysi. Analyysissä mukana 10 vaalikonetta. Subjektiivisessa analyysissä selvitettiin miten samoilla arvoilla (tutkijan omat) saadaan erilaisia äänestyssuosituksia. Lisäksi tutkimuksessa arvioitaan kysymysten johdattelevuutta.
Eduskuntavaalit 2015: Tutkimus vaalitapahtumien tehosta. Tutkimuksessa on mukana Keski-Uudenmaan ehdokkaat ja heidän ilmoituksensa vaalitapahtumista sanomalehdissä. Vaalitapahtumien laatu ja lukumäärä korreloi äänimäärien kanssa.
Eduskuntavaalit 2015: Miten ehdokkaan Twitter-aktiivisuus vaikuttaa äänimääriin, valituksi tulleet ehdokkaat (n=200)
Eduskuntavaalit 2015: Punaisessa paidassa eduskuntaan, tutkimus paidan värin vaikutuksesta äänimääriin. Paitojen värit ovat vaalikuvista ja niiden korrelaatiota äänimäärien kanssa tarkastellaan.
Brexit-vaalit 2016: Brexit-katumus. Hyvin pieni analyysi Brexit äänestyksen tuloksista ja katumuksen syistä. Ei perustu dataan.
USAn vaalit 2016: Mitä suomalaiset ajattelevat presidentti Trumpista, kysytty osana kuntavaalit 2017 -tutkimusta.
Kuntavaalit 2017: Sanomalehti-ilmoitusten teho, 4 vaalipiiriä, analyysi sanomalehdissä olleista ilmoituksista ja niiden korreloinnista äänimäärien kanssa.
Kuntavaalit 2017: Vaalikoneiden luottettavuus- testi. Pieni testi siitä mitä eri vaalikoneet suosittelevat puolueeksi.
Perussuomalaisten puheenjohtajan vaali 2017: Mitä suomalaiset ajattelevat perussuomalaisten puheenjohtajan valinnasta (ennen vaaleja), kysytty osana Kuntavaalit 2017-tutkimusta.
*Kuntavaalit 2017: Äänestäjän päätöksenteko -kysely, koko Suomi (ei vielä valmis).
Kuntavaalit 2017: Mielipidekirjoitusten vaikutus äänestäjien käyttäytymiseen. Tutkimuksessa laskettu Keski-Uusimaassa olleiden Vaalikynä-ilmoitusten määrää ja laskettu niiden korrelaatiota äänten kanssa.
* merkityt kyselyt on koottu tietopankkiin. Kyselyiden rakenne on kuvattu alla olevassa kuviossa.
