Miration palvelut urheiluseuroille

Urheiluseurojen tutkimukset 

 • Tyytyväinen seuralainen. Seuran jäsenkyselyssä selvitetään tyytyväisyys seuran toimintaan. Mikäli seurassa on erilaisia joukkueita tai osastoja, voidaan selvittää tyytyväisyys joukkuetasolla. Tulosten perusteella voidaan suunnitella toimintaa entistä paremmin ja puuttua joukkueissa mahdollisesti muhiviin ongelmiin. 
 • Tyytyväinen toimihenkilö. Seuran toimihenkilöillä, kuten joukkueenjohtajilla ja valmentajilla, on valtava merkitys seuran toiminnan kannalta. Kyselyssä selvitetään vapaaehtoistyön motiiveja ja jaksamista. Tulosten avulla voimme luoda motivoivia ja kannustavia ratkaisuja, jotka pitävät ihmiset mukana toiminnassamme pitkään. 
 • Tyytyväinen kiekkokoululainen (tai jalkapallokoululainen tms.). Kiekkokoululaisten tyytyväisyys on tärkeää. Kyselyssä selvitetään tyytyväisyyttä kiekkokouluun ja jatkoaikeita. Erityisen kiinnostuneita ollaan siitä, millaisia esteitä harrastuksen jatkamiselle on, jotta voimme poistaa niitä. Kyselyn avulla arvioidaan myös markkinoinnin tehokkuutta selvittämällä mistä he ovat saaneet tiedon kiekkokoulusta.
 • Ex-harrastaja. Jotkut lopettavat harrastuksen, ja haluamme ymmärtää miksi. Tutkimuksemme avulla tunnistamme lopettamisen syyt. Tavoitteenamme on parantaa toimintaamme ja vähentää lopettaneiden määrää tulevaisuudessa.

Urheiluseurojen viestintä- ja markkinointipalvelut  

 • Kriisiviestintä. Kriisit voivat iskeä odottamatta, On täysin mahdollista, että kriisi sitten paisuu mielettömiin mittasuhteisiin. Päästään lööppeihin ja somemyrskyn silmään. Miratio tarjoaa kriisiviestintäpalveluita, jotka auttavat suojelemaan seurasi mainetta ja hallitsemaan vaikeita tilanteita. 
 • Uutiskirjeet ja muu tiedotus. Miratio voi luoda houkuttelevia ja informatiivisia uutiskirjeitä, lehdistötiedotteita ja muita tiedotusmateriaaleja, jotka tehostavat seurasi viestintää ja pitävät jäsenet ajan tasalla.
 • Markkinointisuunnitelma ja materiaalit. Miratio voi auttaa luomaan kattavan markkinointisuunnitelman, budjetin ja houkuttelevat markkinointimateriaalit, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Workshopit 

 • Kriisiviestintään valmistautuminen. Kriisiviestintään on hyvä valmistautua jo ennen kuin kriisi on päällä. Järjestämme työpajoja, joissa opit kriisiviestinnän periaatteet ja valmistaudut erilaisiin kriisitilanteisiin etukäteen. Pohdimme mahdollisia seuraa kohtaavia kriisejä ja valmistaudumme nimenomaan niihin. 
 • Vapaaehtoisten innostaminen. Monissa seuroissa on nykyään vaikeaa löytää hyviä tekijöitä. Työpajassa käydään läpi aluksi tutkimuksia siitä, miksi ihmiset tekevät vapaaehtoistyötä seuroissa. Tämän jälkeen mietitään yhdessä, miten voidaan innostaa ja tukea vapaaehtoisten toimintaa seurassa ja lisätä heidän tyytyväisyyttään.  
 • Seuran tulevaisuus. Mietitään yhdessä seurasi tulevaisuutta. Työpajoissamme tarkastelemme erilaisia kehityssuuntia, kartoitamme toimijat ja muuttujat, rakennamme skenaarioita ja luomme suunnitelmia unelmiesi tulevaisuuden saavuttamiseksi. 
 • Seuran brändin ja/tai strategian kehittäminen. Haluamme auttaa sinua määrittelemään seurasi brändin ja strategian. Käymme yhdessä läpi seurasi arvot, ydinviestin ja brändin viestinnän.